Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

43 χαμένες κάλτσες στο στομάχι ενός σκύλου!


Τον περασμένο Φεβρουάριο, ένας κτηνίατρος στο Portland χειρούργησε ένα τρίχρονο Μολοσσό, βάρους 64 κιλών, με σκοπό να αφαιρέσει μια μυστηριώδη μάζα που έφραζε το στομάχι του. 
Δεν πήρε πολύ ώρα στον γιατρό για να εντοπίσει τη σύσταση της εν λόγω μάζας: 43 ολόκληρες (και μια μισή) κάλτσες καταλάμβαναν την κοιλιά του σκύλου. 

"Ανοίξαμε το στομάχι του και βγάζαμε ασταμάτητα τη μια κάλτσα μετά την άλλη, όλες διαφορετικού σχήματος και μεγέθους'', αναφέρει ο Δρ. Ashley Magee του Νοσοκομείου Ζώων DoveLewis. Η Shawna Harch, μια εκ των εκπροσώπων του DoveLewis, δήλωσε ότι ο σκύλος πήρε εξιτήριο την επόμενη μέρα και έχει αναρρώσει πλήρως.


Τα απίστευτα ευρήματα της επέμβασης έγιναν είδηση αρκετούς μήνες αργότερα, καθώς ο κτηνίατρος που χειρούργησε το ζώο υπέβαλλε τις ακτινογραφίες στον ετήσιο διαγωνισμό "They Ate WHAT?" στo Veterinary Practice News

Παρά, όμως, τις άκρως ενδιαφέρουσες ακτινογραφίες που δημοσιεύτηκαν, η ιστορία του σκύλου-λάτρη της κάλτσας πήρε την τρίτη θέση, χάνοντας από έναν εξωτικό βάτραχο που με κάποιον τρόπο κατάπιε 30 πέτρες και ένα κοντότριχο Γερμανικό Πόιντερ που καταβρόχθισε μια μεταλλική βέργα για σουβλάκι. 

πηγή: lifo.gr

1 σχόλιο: