Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

iFetch: ένα καταπληκτικό παιχνίδι για σκύλους!

Όσοι είναι ιδιοκτήτες σκύλων με υψηλές ανάγκες άσκησης γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν μπορούν να ανταποκριθούν πάντα στις συνεχείς απαιτήσεις τους για παιχνίδι και βόλτα.

Μια νέα τεχνολογία έρχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα. Λέγεται iFetch και είναι ένα παιχνίδι που θα κρατήσει έναν σκύλο μικρού ή μεσαίου μεγέθους δραστήριο χωρίς την συνεχή επιτήρηση του ιδιοκτήτη του.

Ουσιαστικά είναι μια μικρή εκδοχή του γνωστού εκτοξευτή μπάλας στο τένις. Ο σκύλος μαθαίνει να βάζει την μπάλα στην αντίστοιχη τρύπα και το iFetch αυτόματα εκτοξεύει την μπάλα.

Η ιδέα ανήκει στην οικογένεια Χάμιλ από το Τέξας και έμπνευση τους ήταν ο εξαιρετικά δραστήριος σκύλος τους Πράνσερ. Τους πήρε τρία χρόνια να αναπτύξουν το πρωτότυπο, το οποίο παρουσίασαν πριν λίγες εβδομάδες στην υπηρεσία συλλογικής χρηματοδότησης Kickstarter, όπου έτυχε μεγάλης αποδοχής από περισσότερους από χίλιους χρηματοδότες.

Έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής εβδομήντα χιλιάδες δολάρια, ξεπερνώντας κατά πολύ τον αρχικό στόχο των είκοσι χιλιάδων.

Το προϊόν αναμένεται να είναι έτοιμο για να βγει στην αγορά και να πωλείται μέσω internet, τον Νοέμβριο του 2013. Από τώρα όμως έχουν αρχίσει να γίνονται οι πρώτες παραγγελίες. 


Μάθετε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:




πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου